Nieuws

Lezing Kokopelli – Groot Succes

0

Wat een start van de week!

Zeer dankbaar dat ik terug bij Kokopelli Power Community gevraagd werd om een 2de voordracht te presenteren. 

 

Op het programma stonden heel wat slides met authentieke dossierstukken van het Amerikaans UAP-onderzoek (jaren ’40 tot heden).

 Ook het graancirkel onderzoek werd uitgebreider belicht. Alle aanwezigen kregen te zien waarom er graancirkels zijn die niet door mensenhanden gemaakt zijn en welke boodschap deze voor onze toekomst houden. 

Daarnaast kreeg iedereen een uitgebreide introductie van mijn 2de boek, dat volgende week woensdag gelanceerd wordt bij uitgeverij Obelisk Boeken. 

Dit gloednieuw werkstuk gaat dieper in op de Belgische UFO-golf (1989-1991) en het officieel onderzoek van de Belgische luchtmacht onder leiding van (toenmalig) kolonel Wilfried de Brouwer. 

Vanaf volgende week online en op alle komende lezingen in onze boekenstand te koop!

 

Ik sloot de lezing af met een blik op de toenemende persberichten omtrent de UFO-openbaring in Amerika. NASA, het Pentagon en het Amerikaans congres rollen heel wat info uit en gaan over tot actie! Hoe de Belgische pers en media dit blijft negeren is ondertussen een major issue geworden.  

Dank aan alle ‘aandachtige’ aanwezigen (voor wie er bij was snapt wat ik hiermee bedoel) en speciale dank aan de geweldige Tamara Bungeneers (the lady in red op de foto’s) die het samen met mij mogelijk maakt om deze nieuwe lezing aan jullie te kunnen aanbieden. 

oktober 2023 – Bart Uytterhaegen

Doe een melding!

Previous article

You may also like

Comments

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Nieuws