Nieuws

Buitenaards leven en UFO’s al lang gekend in het UAP dossier

1

Bufon is het Belgisch Nederlandstalig orgaan dat ernaar streeft om openheid te scheppen in alles wat met buitenaards leven en het UFO fenomeen te maken heeft.

Wij volgen de ontwikkelingen in, met name Amerika heel nauwlettend op en brengen dit onder de aandacht van het grote publiek.

Meer en meer wordt duidelijk dat wij reeds lang door buitenaards leven zijn bezocht en dat dit ook geweten is maar decenia lang verborgen werd gehouden.

Neem onderstaande video waar dit nog maar eens duidelijk wordt.
Wil je, na het zien van deze video meer informatie? Neem dan zeker contact met op ons.

Persbericht Bart Uytterhaegen

Previous article

Wij zijn niet alleen! Interview Compleetdenkers

Next article

You may also like

1 Comment

 1. Ik blijf het toch een beetje vreemd vinden dat men nu de laatste 2-3 jaar dingen aan het uitlekken is!
  Waarom nu zo plots, er lijkt haast bij te zijn? Zit er iets meer achter? Misleiding, nog meer desinformatie of zelfs een false flag operation dat op stapel ligt?
  Wie zal het zeggen? Een ding is zeker, ufo’s bestaan en de reguliere media (ook wel mainstream genoemd), ridiculiseert al meer dan 70 jaar het ufo fenomeen. Burgers en ook vele piloten, hoogopgeleide personen die ooit een ufo waarneming deden werden niet in het minst uitgelachen en voor gek verklaard! Nieuwsankers en journalisten grolden en grapten en konden met momenten moeilijk hun grijns en lach inhouden! En nu plots gaat ook de Mainstream media het fenomeen “serieus” gaan behandelen? …. ik blijf het bizar vinden en weet niet wat ik ervan moet denken.
  Ook ik heb het het filmpje van klokkenluider David Grush gezien en met argwaan bekeken. Ik kan me niet van de indruk ontdoen dat deze persoon ahw naar voor werd geschoven om dit bewust naar buiten te brengen? Vraag is, is het de juiste informatie of is het een zoveelste leugen. Ik ben geen expert op gebied van lichaamstaal maar als ik naar het interview keek merkte ik wel heel opvallend op dat wanneer deze persoon een vraag affirmatief met een ja beantwoorde hij meermaals met zijn hoofd nee schudde. Ook vind ik het zoals men het zou kunnen noemen ‘over-acted’ en lijkt het wel wat te zijn ingestudeerd door een met glans geslaagde amateur/acteur.
  Is dit verhaal waar of onwaar? Is het een zoveelste afleiding?
  De toekomst zal het in elk geval uitwijzen!

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Nieuws